Bangolfsnack.se besökte Thailand och Dino Park Mini Golf!

Blandat

Thailand har kommit att bli en av svenskarnas absoluta favoritdestinationer med dess härliga klimat, vackra landskap, goda mat och billiga Bath. Just nu är det många som väljer att resa till Thailand och vi på bangolfsnack.se är inte sämre så vi har hängt på trenden för att besöka den populära banan Dino Park i Phuket. Har du inte hört talas om den? Det är en riktigt väl utformad och spännande bana med spektakulära hinder i en tropisk djungelmiljö, en upplevelse som passar alla i familjen. Hur tar man sig dit? Var bor man? Hur mycket kostar inträdet? Vi på bangolfsnack.se har kollat upp allt du behöver veta för att ta med familjen eller vännerna på en bangolfsresa ni sent kommer att glömma.

Dino Park Mini Golf

Vad har du att vänta dig av Dino Park? Det är en artonhålsbana som är lokaliserad inuti ett berg och har, som namnet antyder, dinosaurietema. Tänk dig tropisk djungel, grottor, vattenfall och en Tyrannosaurus rex i verklig storlek – det är svårt att inte imponeras av denna maffiga bana. Personalen är också i världsklass, efter avslutad runda blir vi erbjudna en handduk för att fräscha upp oss och blir du hungrig efteråt finns det en restaurang som serverar mat. Banan är öppen 10-22 och för inträdet betalde vi 280 bath för vuxen och för barn 140 bath. Det är väl investerade pengar för dig som är i Phuket och älskar att spela bangolf. Dino Park är verkligen en upplevelse i sig.

Så reser du till Phuket

Det är lätt att ta sig till Phuket och om du är ute i god tid kan du fixa biljetter till ett bra pris. Högst är priserna vid högsäsongen runt jul och nyår. Det går många direktflyg men om du vill se Bangkok när du ändå åker till Thailand kan du flyga dit och sedan ta ett inrikesflyg vidare till Phuket. När du väljer boende rekommenderar vi att du bor på eller i närheten Kata beach eller Karon beach, om du vill ha nära till Dino Park. Där finns boenden i alla prisklasser, från enkla bungalows till exklusiva lyxhotell. Alla svenska charterbolag har många resor till Phuket så vill du ha flyg, hotell och lite extra service, kolla vad de har att erbjuda.

Båtar på en strand i Thailand

Vilken tid på året är bäst att åka? Det bra med Thailand är att det är bra väder i princip året om. I Phuket är det dock regnsäsong mellan april och oktober men den perioden är det ändå högsäsong för bangolfen på hemmaplan så det kvittar. Vad kan man hitta på när man inte spelar? Det finns massor att hitta på i och omkring Phuket. Ta en härlig dag på stranden, ta en båt till någon av öarna eller på en snorklingstur. Phuket erbjuder shopping i massor och spa med thaimassage finns överallt. Är du kulturellt lagd så finns det sevärdheter som till exempel Big Buddha och om du vill sporta mer så kan du testa på thaiboxning. I Phuket finns något för alla.

Är du redo för ett bangolfäventyr?

Dino Park Mini Golf är en häftig upplevelse för hela familjen! Med dinosaurier, en lavasprutande vulkan och vattenfall i en tropisk djungel är det en bana som lovar ett riktigt äventyr. Vi på bangolfsnack.se är mycket nöjda efter vårt besök och vi rekommenderar alla att göra ett besök oavsett om man spelar bangolf eller är nybörjare. Det finns flyg till och boenden i Phuket för alla smaker och plånböcker. Tänk på att kolla med flygbolaget eller charterbolaget vad som gäller om du vill ta med dig egen putter. Ta också reda på om du har tagit de vacciner som rekommenderas för resor till Thailand. Giltigt pass är självklart också ett måste annars är det bara att packa flipflops och solkräm och ha en underbar resa till Thailand och Dino Park!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *