Spela bangolf året om!

Banor

Efter denna rekordsommar med mycket sol, lite regn och många härliga bangolfrundor så börjar hösten göra sig påmind i alla delar av landet. Där vädret tillåter hålls kanske banorna öppna ett tag till men vi kan inte blunda för det faktum att den svenska utomhussäsongen snart är över för i år. Är du inte redo för att lägga ner puttern ännu? Du kan vara lugn! Vi på Bangolfsnack har varit ute på turné och undersökt alternativen för dig som vill spela bangolf hela året om. Vi har besökt de främsta inomhusbanorna och de härligaste banorna på varmare breddgrader för att se vad de har att erbjuda oss som vill förlänga säsongen. Här kan du spela bangolf oavsett säsong och väderlek och njuta av nya, spännande miljöer.

Tre heta banor utomlands

Hösten och vintern i Sverige kan vara ack så mörk och kall. Om du vill komma iväg på semester och samtidigt spela på riktigt härlig bangolf så kan vi rekommendera att ta en bangolfsemester till USA. Där finns det ett stort utbud av härliga banor, med storslagna hinder och coola miljöer. Vi har besökt Molten Mountain i Myrtle Beach, South Carolina där du spelar inne i och utanför deras vulkanliknade byggnad. Banor i världsklass med storslagna effekter! Asien erbjuder också många grymma banor. I Phuket, Thailand finns populära Dinopark som erbjuder 18 hål bland dinosaurier i verklig storlek. Perfekt för dig som vill förena solsemester med bangolf. Om du vill hålla dig inom Europa så finns Fuengirola Adventure Golf med 19 hål i södra Spanien, ett resmål som alltid levererar.

Sveriges finaste inomhusbanor

Har du inte lust eller ekonomi för att resa utomlands för att förlänga säsongen så finns det många fina banor inomhus i Sverige där du kan spela året om. Vi på Bangolf har varit land och rike runt och spelat på både äventyrsbanor och traditionella banor för att komma fram till de fem bästa inomhusbanorna att spela på under vinterhalvåret. Vi börjar i huvudstaden som har flertalet fina lokaler. Den som sticker ut mest är Paradise Adventure Golf i Täby Centrum utanför Stockholm som är Sveriges största minigolfanläggning och erbjuder två maffiga artonhålsbanor med olika svårighetsgrad i prunkande djungelmiljö. De har öppet alla dagar i veckan och erbjuder en smart app för att fylla i poäng för garanterar rätt resultat.

Hand håller jordglob

Om du vill besöka södra delarna av landet samtidigt som du vill känna historiens vingslag är Sveriges första inomhushall i Asarum i Blekinge väl värd ett besök. På nästan 800 kvadrater meter ryms 2 fina 18-hålsbanor, en filtbana och en europabana, som du kan spela på varje dag. Om du hellre vill putta på västkusten finns Alelyckans äventyrsgolf i Göteborg som har en fin, traditionell artonhålsbana i filt som håller internationell standard, här håller Göteborgsklubbarna till under inomhussäsongen. I Uppsala finns Latitude-59 som har en riktigt trevlig niohålsbana med konstgräs och palmer som för tankarna till ett soligt Florida. Är du i norra delarna av Sverige finns en schysst inomhusbana med nio hål på O´Learys, med ett utmanande och roligt sporttema.

Spela året runt – oavsett plånbok

Hösten och vintern är på ingång men det betyder inte att du behöver lägga puttern i vintervila Det finns goda möjligheter till fina rundor för alla plånböcker, både på hemmaplan och ute i världen. Kommer du spendera vinterhalvåret i Sverige finns många fina banor av olika slag att hålla svingen i form på. Har du tänkt att resa utomlands finns det spektakulära och roliga banor på nya, spännande platser över hela jordklotet. Oavsett om du har bangolf som hobby eller spelar på elitnivå är det bra med miljöombyte för att träna och bli bättre så att besöka en ny bana är alltid ett bra utmaning, Men du behöver faktiskt inte röra dig ur hemmet för att spela, det finns roliga och lärorika tv-spel för de flesta spelkonsoler som håller dig i trim till våren kommer åter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *