Vi har hittat Stockholms bästa bangolf bana!

Banor

Planerar du en resa till Stockholm eller är du redan bofast där? Vår vackra huvudstad erbjuder många fina bangolfbanor både inomhus och utomhus som underhåller både proffset och nybörjaren. Vi på bangolfsnack.se har kollat in utbudet och guidar dig till de bästa banorna i storstadsdjungeln. Vi har korat en, eller kanske två vinnare! Visste ni förresten att en Stockholmare vann EM-guld i bangolf för oldtimers? Storstadsborna de kan de, kanske det stora utbudet av banor gör dem vassa? Vi har besökt de skönaste utomhusbanorna och de trevligaste inomhusbanorna för att få ett grepp om Stockholms bangolfsutbud och efter många fina slag med putters av olika kvalitet har vi kommit fram till ett resultat. Vill du spela så läs vidare här!

Finaste banorna utomhus

Golfbaren i Kristineberg ligger precis vid tunnelbanestationen med samma namn och erbjuder en härlig artonhålsbana med sköna, flödande hinder. Här kan du spela på blodigt allvar på de utmanande och annorlunda banorna eller ta ett glas bubbel och fnittra åt dåliga förlorare. Golfbaren har också en trevlig restaurang med god mat som vinnaren kan bli bjuden på om man vill ha det som pris. På de vackra Golfängarna i Sundbyberg hittar du Sundbybergs Bangolfklubb som 36 trevliga hål. De två artonhålsbanorna är klädda i i filt och konstgräs och håller båda världsklass. Här får du spela hur mycket du vill under en hel dag. Perfekt för dig som bara vill golfa under din Stockholmsvistelse. Båda Golfbaren och Sundbybergs Bangolfklubb har öppet alla dagar i veckan under säsong.

De bästa banorna inomhus

Vi kan med säkerhet säga att Stockholm har Sveriges bästa inomhushallar som du kan spela året om på. Om du besöker huvudstaden under vintertid är de väl värda ett besök. Vid Globen ligger Tolv Stockholm som erbjuder en rolig och utmanande tolvhålsbana med Stockholmstema. Hindren är utformade som kända byggnader och monument så du kan skippa den guidade turen och lägga tiden på att vässa svingen. I trevliga Vasastan hittar du Swing by Golfbaren som även de har en tolvhålsbana som har New York på 1930-talet som tema. En bit utanför staden, i Täby centrum, hittar du Paradise Adventure Golf som är Skandinaviens största inomhusbana. Här kan du spela 36 hål med lika svårighetsgrad i härlig djungelmiljö. Sport world mini golf ligger i O`Learys lokaler i Mall of Scandinavia och har, som namnet skvallrar om, sporttema.

En vy över Stockholm

Tantogårdens Bangolfklubb arrangerade 2011 VM i bangolf, det är med andra ord en bana av hög kvalitet! Tysken Marco Henning innehar än idag banrekordet på 21 slag. Det är en riktigt fin artonhålsbana med guldläge vid vattnet i den natursköna Tantolunden. Den anrika klubben startade redan 1950. För dig som vill spela på riktigt hög nivå är detta ett måste! Om du vill ge dig ut till natursköna Värmdö så besök Siggesta gård. De har en trevlig artonhålsbana med Värmdötema som byggdes 2003. Hindren är miniatyrer av kända byggnader eller föremål som har med Värmdös kulturhistoria att göra. Varje hål har en lättare och svårare spelväg som gör att detta är en perfekt bana att ta med hela familjen till.

Genomgående bra kvalitet i huvudstaden

Utbudet av bangolf i Stockholm gör ingen besviken, det finns många fina banor att spela på om du väljer att ta en tur till huvudstaden. Kvaliteten på banorna är i världsklass både inomhus och utomhus. Detta har gjort det väldigt svårt för oss på bangolfsnack.se att utse en vinnare. För att få ett rättvist resultat har vi beslutat att kora två vinnare, en inomhusbana och en utomhusbana. Och vinnaren i kategori inomhus är Paradise Adventure Golf! Det finns en klar fördel med att vara störst, det finns många hål att spela och dessa håller världsklass. Vinnaren i kategori utomhus är Tantogårdens Bangolfklubb! En riktigt vass bana i en superhärlig miljö som inte gör någon besviken. Väl värd att besöka Stockholm för att få spela på den och känna sig som ett proffs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *