Bra mellis till golfbanan

När vårens varma strålar börjar skina är det också många som börjar förbereda golfbagen för att bege sig ut på banan igen. Att få ta upp sina golfklubbor efter månader av snö och slask är för många det största tecknet på att våren och sommaren är här. Som golffantast vill du säkerligen spendera många timmar på banan, men kom ihåg att spelandet kan göra dig både hungrig och törstig.

Att dricka vatten är A och O när du befinner dig ute på golfbanan, men kom ihåg att det också är viktigt att du får mat i magen. Med en riktigt bra och god mellis orkar du länge och slipper således avbryta ditt spel. Här finns det många bra alternativ att välja mellan, där Wasa knäckebröd är en av storfavoriterna. Nu kanske du undrar: Är det gluten i Wasa knäckebröd? Svaret på den frågan är ja. Är du glutenintolerant rekommenderar vi därför att du väljer Wasa sesam och havssalt som är helt glutenfri.

Tre toppmellisar till golfbanan

Vad kan man då ta med sig till golfbanan som är både gott, mättande och enkelt? Vi listar några av de bästa alternativen som går smidigt att förbereda och som du även kan bjuda kompisarna på.

  • Muffins med proteinpulver, nötter och torkade fikon.
  • Wasa knäckebröd i olika smaker.
  • Färdiga smörgåsar med pålägg som håller i solen.
  • Nötiga bars gjorda på nötter, jordnötssmör och mörk choklad.
  • Bananpannkakor med proteinpulver.
  • Torkade frukter som torkad aprikos, dadlar eller fikon. Även plommon är bra och mättande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *