Spela golf som pensionär

Golf är en sport som intresserar både unga såväl som äldre personer. Idag finns det många golfbanor runt om i Sverige som du kan besöka när du vill spela, men i många fall kan du behöva vara medlem för att få tillgång till banorna. Är du senior och pensionär har du troligtvis mycket fritid, vilket är perfekt för golfaren, men du har säkerligen också en tunnare plånbok och medlemskap kan vara dyra.

Som tur är finns det många rabatter och erbjudanden för dig som är 55+ och som är pensionär. Hos pensionärsrabatter kan du bland annat hitta rabattkoder för mat, men också för nöjen som shopping, bio och kryssningar. Är du osäker på om din plånbok täcker ett medlemskap på golfbanan kan du med fördel kolla på sajten och se vilka erbjudanden som finns tillgängliga. Du kan också kontakta en golfklubb som du är intresserad av och höra dig för vad som gäller.

Vad kostar ett medlemskap på en golfbana?

Priset för ett medlemskap kan variera väldigt kraftigt. Därför är det svårt att säga exakt vad det kommer att kosta. Det kan vara allt från några hundralappar om året till flera tusenlappar. Vissa klubbar tar dessutom betalt per år och kräver då ett större engångsbelopp. Du väljer det som passar dig själv bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *