Vackra kvinnliga golfspelare

Golfintresset har vuxit stort bland flickor under senare år, mycket tack vare vår elitspelare Annika Sörenstam som tog golfvärlden med storm. Även Svenska Golfförbundet har arbetat mycket med att få fler tjejer att spela golf, vilket är en bra satsning. Men det är inte bara i Sverige som golfintresset vuxit bland flickor och nu har många av dessa talanger vuxit upp och tävlar aktivt. Media har fått upp ögonen för dessa damer men inte bara för deras golfspel utan också för deras skönhet.

Cheyenne Woods och Paula Creamer

Namnet Tiger Woods är välkänt för de allra flesta men nu har hans brorsdotter Cheyenne Woods dykt upp på scenen. Denna vackra unga dam har tränats av både sin far och farfar (Earl Woods) och spelar golf professionellt sedan 2012. Cheyenne har deltagit i LPGA Tour samt Ladies European Tour och är den sjätte svarta kvinnan i golfhistorien som spelat i dessa turneringar.

Paula Creamer är en kvinnlig motsvarighet till Tiger Woods i golfvärlden och har ett fullspäckat troféskåp. Paula har bland annat vunnit tio LPGA-turneringstitlar och har genom åren deltagit i golfturneringar såsom U.S. Women’s Open, Women’s British Open samt Women’s PGA Championship.

Utseende och golf

Har ditt utseende någon betydelse för hur du spelar golf? Egentligen inte eftersom golf handlar om teknik, koncentration och hur mycket du övar. Psykologiskt kan ditt utseende eventuellt påverka spelet. När du känner dig nöjd med ditt utseende och din kropp stärks ditt självförtroende och detta kan givetvis påverka ditt golfspel, särskilt på tävlingar med stor publik. Det är ett personligt val om du väljer att ändra ditt utseende med till exempel en bröstförstoring, men om du väljer att göra ett ingrepp bör du alltid välja bästa implantat och klinik. Motiva är ett företag som tagit fram marknadens absolut bästa implantat som utformats ergonomiskt för att ge ett vackert naturligt resultat. Du kan själv utforska vilket implantat från Motiva som passar dig och din anatomi bäst. Motiva erbjuder olika typer av implantat samt storlekar och exempelvis Motiva Ergonomix har designats för att anpassa sig till dina naturliga rörelser och ge ett fantastiskt naturligt utseende. Andra implantat är Motiva Round och Anatomical TrueFixatio. Välj implantat från Motiva och en klinik med skickliga, erfarna och certifierade kirurger för att få ett garanterat vackert resultat som du kommer att bli nöjd med.

Sharmila Nicolette och Sandra Gal

Sharmila Nicolette kommer från Indien och har bland mycket annat vunnit både Player of the Year samt Lady Golfer of the Year. Sharmila påbörjade sin karriär som professionell golfspelare när hon var arton år gammal.

Sandra Gal kommer från Tyskland och spelade för det tyska landslaget innan hon blev proffs. Hon blev professionell spelare 2008 och vann bland annat Kia Classic (2011) och tog andraplatsen i US Women’s Open (2012).

Det finns idag många vackra professionella golfspelande damer i världen men golf har inte något med utseende att göra. Att attraktiva och skickliga kvinnliga golfspelare ökar medieintresset för sporten och de stora damturneringarna är alltid ett plus. Det enda som är viktigt när du spelar golf är att du tycker om spelet och verkligen njuter av att vara ute på banan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *